Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Αττικής – ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΑΙΘ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΗ 13:30 μ.μ.

Ως Ομοσπονδία Γονέων & Κηδεμόνων Περιφέρειας Αττικής, εκπροσωπώντας τις Ενώσεις της Αττικής  που όλη την προηγούμενη εβδομάδα  πραγματοποίησαν μαζικές κινητοποιήσεις σε Δήμους και Διευθύνσεις εκπαίδευσης  της Αττικής  θεωρούμε  ότι είναι επιτακτική ανάγκη, η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας να διαθέσει πόρους για  προσλήψεις εκπαιδευτικών με βάση τις ανάγκες των παιδιών μας και   όχι  να  προχωρά σε συγχωνεύσεις Τμημάτων διαταράσσοντας τον προγραμματισμό και την ομαλότητα των σχολείων ένα μήνα μετά την έναρξη της χρονιάς.

    Με τις συγχωνεύσεις δημιουργούνται Τμήματα 25 έως 28 μαθητών, την ώρα που η πανδημία επιβάλλει αραίωση των μαθητών στις τάξεις, τόσο για λόγους ασφάλειας όσο και για ουσιαστικότερη επαφή εκπαιδευτικού – μαθητή και κάλυψη των τεράστιων κενών που δημιούργησε το προηγούμενο κλείσιμο των σχολείων.

   Για  τους  λόγους  αυτούς  και  για  το  γεγονός  ότι  είναι  θέμα  μείζονος  σημασίας  και  αγωνιάς 1000δων  γονέων   που   εκπροσωπούμε  ΖΗΤΑΜΕ  συνάντηση  με την  Υπουργό  κα Κεραμέως   την Δευτέρα  25 Οκτώβρη  στις  13.30 μ.μ..

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΑΙΘ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΗ 13:30 μ.μ.

el