ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΟΔΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ!

Αύριο, 7 Οκτωβρίου, συμπληρώνεται ένας χρόνος από την καταδίκη της ναζιστικής Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης και την φυλάκιση των στελεχών της, κάτω από την πίεση του λαϊκού κινήματος με το σύνθημα: «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ, ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ».

Ένα χρόνο μετά, οι θρασύδειλες δολοφονικές επιθέσεις απέναντι σε μαθητές – φοιτητές και εργαζόμενους στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα, δείχνουν πως δεν χωράει κανένας εφησυχασμός, όσο το αυγό του φιδιού ξαναζεσταίνεται στο κόρφο του σάπιου συστήματος που το αναπαράγει είτε ευθέως, είτε πλαγίως μέσω των «ίσων αποστάσεων» μεταξύ αγωνιστών νεολαίωνκαι φασιστοειδών.

Ως Ομοσπονδία Γονέων Αττικής πιστεύουμε ακράδαντα πως, όπως κάναμε στο παρελθόν, έτσι και σήμερα και πρέπει αλλά και μπορούμε να απομονώσουμε τα φασιστικά στοιχεία που προσπαθούν να βάλουν πόδι στα σχολεία μας, συμπορευόμενοι με όλο το λαό της χώρας μας, σπρώχνοντας οριστικά το τέρας του φασισμού στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΗ

  • ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 7:00 μ.μ. ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
  • ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΣΤΙΣ 7:00 μ.μ. ΣΤΗΝ ΠΛ. ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ
  • ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΣΤΙΣ 7:30 μ.μ. ΣΤΗΝ ΠΛ. ΚΥΠΡΟΥ
  • ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΙΣ 6:30 μ.μ. ΣΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ
el