ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Αλληλεγγύη στους πληγέντες των πυρκαγιών

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Γονέων Αττικής   εκφράζει την αλληλεγγύη του στις οικογένειες  και  στους  κατοίκους των περιοχών που πλήττονται από τις  καταστροφικές πυρκαγιές της Αττικής και καλεί κάθε Ένωση να δείξει έμπρακτα τη συμπαράστασή της στους πυροπαθείς.

Ως γονείς ζητάμε μέτρα προστασίας για την υγεία των μαθητών μέσα και έξω από τις αίθουσες των σχολείων. Στεκόμαστε στο πλάι όλων των συνάνθρωπων μας, που αντί να απολαμβάνουν ολοκληρωμένο σχέδιο αντιπυρικής προστασίας και προστασίας του φυσικού πλούτου της χώρας μας βλέπουν τα σπίτια τους να καίγονται και οι ίδιοι να διώχνονται από τις περιοχές τους χωρίς κανένα σχέδιο παρά μόνο την επίκληση της ατομικής ευθύνης

Το Δ.Σ.   ανταποκρινόμενο και  στο κάλεσμα  της  ΑΣΓΜΕ καλεί τους Συλλόγους και τις Ενώσεις Αττικής να δείξουν έμπρακτα τη συμπαράστασή τους και την αλληλεγγύη τους στους πληγέντες των πυρόπληκτων περιοχών με  συλλογή  ειδών πρώτης ανάγκης.

Απαιτούμε η κυβέρνηση άμεσα να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να καλυφθούν οι  πρώτες ανάγκες όσων έχουν πληγεί. Να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα πυροπροστασίας για το λεκανοπέδιο.

el